Skip to main content
De kracht van Koraal Gehandicaptenzorg

De kracht van Koraal Gehandicaptenzorg

Als begeleider gehandicaptenzorg bij Koraal werk je met veel passie en toewijding met deze bijzondere doelgroep. Een doelgroep waarbij vaak de meest specialistische en complexe zorg nodig is om écht het verschil te kunnen maken. Dit vraagt om aandacht, maatwerk en toewijding. De visie van Koraal op de zorg voor deze cliënten is dan ook dat groei en eigen regie van de cliënten centraal staan.

We kiezen specifiek voor een positieve benadering omdat wij geloven dat er voor iedereen een toekomst ligt vol kansen, hoe moeilijk of complex een situatie ook kan zijn. Wij richten ons op de kracht van onze cliënten en helpen hen deze te ontdekken en benutten. 

Wil jij jouw krachten met ons bundelen voor de kracht van een ander?

Bekijk onze vacatures

De kracht van Koraal gehandicaptenzorg

Koraal biedt met uitgebreide en specialistische kennis zorg aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Cliënten, verwanten en medewerkers maken samen keuzes en realiseren met elkaar het leven zoals de cliënt dat graag wil. Meedoen, groei en waardigheid staan daarin centraal. We zoeken hierbij verbinding, dialoog en we ondersteunen. Dag en nacht. Wij gaan door tot het uiterste om onze cliënten in hun kracht te zetten. 

Écht van betekenis kunnen zijn voor deze cliënten vraagt om een persoonlijke aanpak. Bij Koraal krijg je als medewerker de ruimte om dit ook te kunnen realiseren. We stimuleren creativiteit en dagen je uit je aanpak te blijven vernieuwen en verbeteren. Binnen Koraal hebben we oneindig veel kennis en ervaring in de gehandicaptenzorg. Hier doen we allemaal ons voordeel mee om van en met elkaar te leren. Allemaal met maar één doel voor ogen; het bieden van de beste gehandicaptenzorg om onze cliënten in hun kracht te zetten!