Skip to main content
De kracht van Koraal interne dienstverlening

De kracht van Koraal interne dienstverlening

In onze jeugdhulp, gehandicaptenzorg en gespecialiseerd onderwijs werken onze zorg- en onderwijs collega’s met veel passie en toewijding met een bijzondere doelgroep. In onze groepen, op onze scholen, bij onze cliënten thuis en op onze kantoren gebeuren mooie dingen. Als collega Interne Dienstverlening kun jij hierbij echt het verschil maken. Je werkt in een organisatie van maatschappelijk belang en dat maakt dat jij elke dag met veel energie aan het werk gaat en je betrokken voelt bij de zorg en onderwijs van Koraal. In welk vakgebied je ook werkt, je voelt dat je betekenisvol werk doet. 

Wil jij jouw krachten met ons bundelen voor de kracht van een ander? 

Bekijk onze vacatures voor ICT, Finance, HR, Marketing en Communicatie, Verkoop, Facilitaire en Hospitality, Personeels- en salarisadministratie, Clientenbureau en Zorgadministratie.

Bekijk onze vacatures

De kracht van Koraal Interne Dienstverlening

Als collega Interne Dienstverlening draag je vanuit je eigen vakgebied en specifieke kennis bij aan een krachtig Koraal.

Door de verschillende doelgroepen en specialismes bieden wij veel mogelijkheden om te leren en jezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen. Door kritisch te blijven op onze organisatie en de zorg en het onderwijs wat we bieden. Door verbeteringen door te voeren waar nodig en te willen blijven vernieuwen. We zijn bij Koraal allemaal van betekenis. Onze mensgerichtheid is wat we met elkaar gemeen hebben. Ons gezamenlijke maatschappelijk doel is wat ons verbindt.