Skip to main content
De kracht van Koraal jeugdhulp

De kracht van Koraal jeugdhulp

Als jeugdhulp begeleider bij Koraal werk je met veel passie en toewijding met deze kwetsbare doelgroep. Dit vraagt om aandacht, maatwerk en toewijding. De visie van Koraal op de hulp voor deze jeugdigen richt zich op de glansrijke toekomst die op hen wacht. We kiezen specifiek voor een positieve benadering omdat wij geloven dat er voor iedereen een toekomst ligt vol kansen, hoe moeilijk een situatie ook kan zijn. Wij richten ons op de kracht van de jeugdigen en hun gezinnen en helpen hen deze te ontdekken en benutten. 

Wil jij jouw krachten met ons bundelen voor de kracht van een ander?

Bekijk onze vacatures

De kracht van Koraal jeugdhulp

Koraal biedt trauma sensitieve en systemische hulp aan jeugdigen en hun gezinnen. Het liefste in de thuisomgeving van de jeugdige, om hen in hun vertrouwde omgeving te laten opgroeien. Soms ook bij Koraal als dat de beste oplossing is, maar dan het liefst zo kort mogelijk. Wij gaan uit van de kracht van de jeugdige en streven ernaar hen te laten ontpoppen tot zelfstandige en gelukkige mensen die in hun kracht staan. 

​De jeugdigen en hun gezinnen hebben het in zich om volwaardig mee te doen in de maatschappij. Daar zijn wij van overtuigd. Koraal helpt hen met een behandeling, maar vindt het vooral belangrijk om te kijken naar hun krachten en kwetsbaarheden én wensen. Samen werken we richting een kansrijke toekomst. Kansen grijpen we aan, leersituaties benutten we. 

Écht van betekenis kunnen zijn voor jeugdigen vraagt om een persoonlijke aanpak. Bij Koraal krijg je als medewerker de ruimte om dit ook te kunnen realiseren. We stimuleren creativiteit en dagen je uit je aanpak te blijven vernieuwen en verbeteren. Binnen Koraal hebben we oneindig veel kennis en ervaring in de jeugdhulp. Hier doen we allemaal ons voordeel mee om van en met elkaar te leren. Allemaal met maar één doel voor ogen; het bieden van de beste jeugdhulp om onze jeugdigen en hun gezinnen in hun kracht te zetten!