Skip to main content
Krachtig Koraal

Krachtig Koraal

Koraal is een krachtige organisatie. In onze groepen, op onze scholen, bij onze cliënten thuis en in onze kantoren gebeuren mooie dingen. Voor onze clienten, leerlingen en jeugdigen kunnen wij het verschil maken. Door positief te zijn en perspectief te bieden. Dit is ook hoe wij ons onderscheiden als organisatie.

Wij gaan uit van de kracht van de mensen die wij helpen.

In je kracht bij Koraal

Wat wij realiseren kunnen wij niet bereiken zonder onze medewerkers. Onze medewerkers zijn veerkrachtig, kundig en zetten alles op alles voor de beste aanpak voor een ander. Koraal gaat uit van de kracht van mensen. Dus ook de kracht van onze medewerkers. Wij willen jou de handvaten en mogelijkheden geven om je werk goed te kunnen doen, maar ook om plezier te hebben in je werk. Wij willen jou in je kracht zetten. 

Ik zet collega's in hun kracht met interne dienstverlening

Ik ben begeleider in de jeugdhulp

Ik ben begeleider gehandicaptenzorg

Ik ben leerkracht gespecialiseerd onderwijs

Onze locaties

Locaties van Koraal vind je door heel Limburg en Brabant verspreid. Door heel Zuid-Nederland zijn wij dus op zoek naar mensen die kracht halen uit van betekenis zijn voor een ander. Tover jij een glimlach op het gezicht van cliënten in onze gehandicaptenzorg? Ben jij een fijn luisterend oor voor onze jeugdigen en hun gezinnen? Of ben jij de leerkracht die onze leerlingen motiveert en inspireert op hun pad naar een veelbelovende toekomst? In alle regio’s ligt een wereld van mogelijkheden voor je open. Bekijk hieronder het aantal vacatures per regio.