Skip to main content
De kracht van Koraal gespecialiseerd onderwijs

De kracht van Koraal gespecialiseerd onderwijs

Als leerkracht werk je met veel passie en toewijding met deze bijzondere leerlingen. Dit vraagt om aandacht, maatwerk en toewijding. De visie van Koraal op het gespecialiseerd onderwijs voor onze leerlingen richt zich op de glansrijke toekomst die op hen wacht. We kiezen specifiek voor een positieve benadering omdat wij geloven dat er voor iedereen een toekomst ligt vol kansen, hoe moeilijk een situatie ook kan zijn. Wij richten ons op de kracht van onze leerlingen en helpen hen deze te ontdekken en benutten.

Wil jij jouw krachten met ons bundelen voor de kracht van een ander?

Bekijk onze vacatures

De kracht van Koraal onderwijs

Medewerkers, leerlingen en ouders maken samen keuzes en realiseren met elkaar het onderwijs én het perspectief zoals de leerling en hun ouders dat graag willen. We werken aan de toekomst van onze leerlingen, met oog voor hun levensverhaal tot nu toe. Onze medewerkers zoeken verbinding en dialoog en bieden gespecialiseerd onderwijs waarbij vakinhoud, didactiek en (orto-)pedagogiek met elkaar zijn verweven. Met iedere leerling op zijn eigen manier. Met maatwerk in inhoud én in de juiste balans tussen uitdaging en comfort. Alles staat in het teken van de leerlingen in hun kracht zetten.

​Écht van betekenis kunnen zijn voor deze leerlingen vraagt om een persoonlijke aanpak. Bij Koraal krijg je als medewerker de ruimte om dit ook te kunnen realiseren. We stimuleren creativiteit en dagen je uit je aanpak te blijven vernieuwen en verbeteren. Binnen Koraal hebben we oneindig veel kennis en ervaring in het gespecialiseerde onderwijs. Hier doen we allemaal ons voordeel mee om van en met elkaar te leren. Allemaal met maar één doel voor ogen; het bieden van de beste gespecialiseerd onderwijs om onze leerlingen in hun kracht te zetten!