Skip to main content
Anouk, HR adviseur onderwijs, haalt kracht uit:

"Het werken in een fijne omgeving waar aandacht is voor elkaar"

Lees het verhaal van Anouk

Werken in een maatschappelijk betrokken omgeving geeft mij meer voldoening in de uitvoering van mijn werk. Koraal staat midden in de maatschappij, de toegevoegde waarde is dagelijks direct zichtbaar of het nu binnen de zorg is of het onderwijs dat maakt geen verschil. Ik ervaar de samenwerking met mijn collega’s als prettig, warm, betrokken, vooruitkijkend en gezellig. 

Voor mij is een dag succesvol als ik vanuit mijn rol als HR adviseur van toegevoegde waarde kan zijn in het bieden van passend advies of ondersteuning bij de verschillende vraagstukken die voorbij komen, als ik het gevoel heb fijn te hebben samengewerkt mijn collega’s en als er ruimte is voor gezelligheid onderling.
 

"Het werken in een fijne omgeving waar aandacht is voor elkaar" Lees meer

Koraal is een organisatie waarbij ontwikkeling zeker wordt ondersteund en toegejuicht, ik heb in de korte tijd dat ik er werkzaam ben in ieder geval gemerkt dat het makkelijk is om hierover het gesprek aan te gaan.  

Ik ben nu ruim een jaar in dienst en mijn focus ligt op dit moment op de verdieping in de rol en de organisatie. Ik blijf mezelf breed ontwikkelen. Op dit moment ben ik bezig met een training op het gebied van coaching. Wie weet kan ik hiermee van toegevoegde waarde zijn binnen de Koraal.
 

Werken in een wereld vol mogelijkheden? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct! Bekijk onze vacatures