Skip to main content
Diana, senior projectleider, haalt kracht uit:

"De kleine successen die ertoe bijdragen dat er voor de jeugdige en cliënt een mooi leven ontstaat”

Lees het verhaal van Diana

Ik werk al meer dan 33 jaar met veel plezier voor Koraal. Een glimlach van een jeugdige, bewoner of leerling maakt dat ik alles uit mijn werk wil halen, omdat ik weet dat dat bedraagt aan het geluk van de mensen waarvoor wij zorgen. 

“Ik heb een succesvolle werkdag gehad als ik naar de auto loop en om me heen kan zien dat mensen hier gelukkig en tevreden zijn.” 

Vanaf moment één was dit mijn doelstelling. Toen ik startte als verpleeghulp had dit mijn focus en later tijdens mijn werk als verpleegkundige, coach en LEAN specialist was dit niet anders. Nog steeds in mijn huidige functie als projectleiderbegeleider is dit waar het voor mij om draait. Zoals je hoort heb ik binnen Koraal veel verschillende functies vervuld. Ik heb me binnen de organisatie ontwikkeld en ben doorgegroeid naar de positie waar ik nu sta. Mijn doelstelling heeft me enorm geholpen in mijn groei binnen Koraal. De ervaringen die ik in mijn verschillende functies binnen de organisatie heb opgedaan neem ik mee. De mensen waarmee ik werk zijn dan ook altijd de positieve stimulans om me verder te ontwikkelen. 
 

"De kleine successen die ertoe bijdragen dat er voor de jeugdige en cliënt een mooi leven ontstaat” Lees meer

Koraal heeft me altijd ondersteund en gestimuleerd in mijn groei door middel van betaalde trainingen. Zo ben ik van verpleeghulp doorgegroeid naar verpleegkundige met behulp van een opleiding tot verpleegkundige die ik via Koraal heb behaald. Na een aantal jaar deed de kans zich voor om wat extra trainingen te volgen om me te specialiseren tot coach. Daarnaast is er ook gedurende alle jaren heel veel geïnvesteerd in mijn persoonlijke ontwikkeling door middel van coaching. Werken bij Koraal betekent groeien als professional én als persoon. Ook na 33 jaar in dienst ben ik nog lang niet uitgeleerd. Ik zou als senior projectleider graag nog willen doorgroeien naar een positie als programmamanager. 

Binnen mijn werk als projectleider ben ik veelal bezig met projecten die zich inzetten voor het faciliteren van goede levens van onze bewoners en mooi werk voor onze medewerkers. Ook projecten waarmee we onze bedrijfsvoering verbeteren zijn aan mij besteed. Binnen de projecten die ik oppak is het uitgangspunt altijd het welzijn van onze mensen. Een goede en gezonde bedrijfsvoering draagt hier absoluut aan bij. Een voorbeeld van een project waar ik nu aan bezig ben is project ‘mooi leven thuis’ waarin koraal aansluit bij een ouderinitiatief. Als kwartiermaker maak ik hierin de verbinding met Koraal. Daarnaast werk ik voor regio Parkstad en zit ik namens deze regio in het programmateam strategie LZ. Daar richt ik me volledig op het monitoren en uitvoeren van onze strategische plannen.
 

Werken in een wereld vol mogelijkheden? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct! Bekijk onze vacatures