Skip to main content
“Heel duidelijk merken dat we elkaar nodig hebben om het werk goed te kunnen doen.”
Esmeralda, Medewerker Front Office CCLA, haalt kracht uit de samenwerking:

“Heel duidelijk merken dat we elkaar nodig hebben om het werk goed te kunnen doen.”

Lees het verhaal van Esmeralda

Mijn meest directe collega’s waar ik samen op kantoor zit, zijn twee hele leuke, spontane en hardwerkende jonge dames. Fijn vind ik dat we met zijn drieën redelijk nieuw zijn binnen de stichting, dus we zoeken met zijn drieën geregeld naar antwoorden en zoeken naar de wegen die we moeten bewandelen. We kunnen hierin terugvallen op alle andere afdelingen. Zoals de andere dames van onze afdeling, maar zeker ook andere disciplines zoals de backoffice, zorgmakelaars, gedragswetenschappers, de zorgadministratie, ons ICT servicedesk, medewerkers ambulant en op de groep en ook de teamleiders. Andersom beantwoorden wij ook weer vragen die we van hen ontvangen.

Dit geldt ook voor de externe contacten, zoals de contacten met gecertificeerde Instellingen, en met verschillende gemeentes binnen Zuid-Limburg maar ook ver daarbuiten. Daarnaast ook de contacten met ouders en crisishulp jeugd.
 

“Heel duidelijk merken dat we elkaar nodig hebben om het werk goed te kunnen doen.”
“Heel duidelijk merken dat we elkaar nodig hebben om het werk goed te kunnen doen.” Lees meer

Het mooie aan het werken binnen Interne Dienstverlening, is dat je heel duidelijk ziet, dat we elkaar allemaal nodig hebben om het werk goed te kunnen doen.

Wanneer er een cliënt wordt aangemeld, zorgen we ervoor dat we alle gegevens hebben om te kunnen wegzetten in de diverse systemen. Zodat betrokken begeleiders en behandelaren  hun uren en rapportages kunnen wegschrijven.

Om deze cliënt te kunnen helpen, hebben we financiering nodig, zodat Koraal er een hulpverlener op in kan gaan zetten. Zonder financiering, geen zorg.

We gaan dan samen met de gedragswetenschappers achter de financiering aan bij de gemeentes.

Deze functie biedt enorme uitdaging en voldoening.

Voldoening, wanneer we alles geregeld hebben, zodat de juiste hulp bij de cliënt terecht komt. In de hoop dat ze met de juiste ondersteuning weer stapjes vooruit kunnen! En daar draait het tenslotte om, we doen het voor de cliënt!

En we doen het met zijn allen samen!!

Werken in een wereld vol mogelijkheden? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct! Bekijk onze vacatures