Skip to main content
Indra, Kwaliteitsadviseur, haalt kracht uit:

"Samen met collega’s de kwaliteit van zorg voor onze cliënten en jongeren te verbeteren."

Lees het verhaal van Indra

30 jaar geleden werd mijn interesse gewekt voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik ben vervolgens gestart met een opleiding zodat ik in dit werkveld aan de slag kon. Jarenlang heb ik met veel plezier gewerkt bij Koraal locatie Op de Bies in Landgraaf aan het zelfstandiger laten functioneren van cliënten en aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg.

Op dit moment werk ik op de afdeling Kwaliteit, Audit en Inspectie als kwaliteitsadviseur.
Binnen Koraal heb ik altijd kansen gekregen en ook gegrepen om door te groeien. Van verpleegkundige naar trainer naar kwaliteitsadviseur. Ik zal zeker nog ergens heen groeien, waar naartoe zal de tijd leren.

Ik haal de kracht uit samen met collega’s de kwaliteit van zorg voor onze cliënten en jongeren te verbeteren. Er samen voor te zorgen dat zij een mooi leven en werk hebben. Richting mijn collega’s vind ik het belangrijk om ervoor te zorgen, dat ze de juiste ondersteuning krijgen om hun werk goed te kunnen doen. 
 

 ‘Een werkdag is succesvol als ik aan het einde van de dag weet, dat ik van toegevoegde waarde ben geweest voor de cliënten en medewerkers. Als ik een lach van een collega of cliënt krijg.’
‘Een werkdag is succesvol als ik aan het einde van de dag weet, dat ik van toegevoegde waarde ben geweest voor de cliënten en medewerkers. Als ik een lach van een collega of cliënt krijg.’ Lees meer

In de samenwerking met collega’s staat respect voor de ander centraal. Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn over een onderwerp. Zolang je maar samen naar het juiste doel toewerkt en bij ons staat de kwaliteit van zorg voor de cliënt en de jongere centraal.

Ik werk binnen het team Kwaliteit, Audit en Inspectie, wat onderdeel uitmaakt van Interne Dienstverlening, en binnen de regio Parkstad. Elke regio heeft zijn eigen klantteam en ik maak deel uit van het klantteam in de regio Parkstad. Het voordeel van werken binnen de regio is dat je de verbinding kunt maken met zowel collega’s binnen Interne Dienstverlening als collega’s in je eigen team die verspreid in de verschillende regio’s werken. Binnen het team Kwaliteit, Audit en Inspectie is het fijn, dat je met een collega uit een andere regio kunt sparren over vraagstukken.
De vragen die vanuit de regio komen, kunnen breed worden opgepakt. Zo krijg je de verbinding met heel Koraal.
 

Werken in een wereld vol mogelijkheden? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct! Bekijk onze vacatures