Skip to main content
Janine en Carmen, beide Management Assistent bij Koraal, halen kracht uit:

"Onze teamspirit die weer helemaal opbloeit bij Koraal."

Lees het verhaal van Janine en Carmen

Janine: “Carmen is al sinds 2010 mijn steun en toeverlaat. Al sinds jaar en dag werken wij samen en delen we lief en leed. We kunnen elkaar blind vertrouwen en hebben aan een half woord genoeg. Ik solliciteerde bij Koraal en Carmen werd later benaderd door één van onze Recruiters. We hadden dezelfde ambities, maar we gunden elkaar zoals altijd het beste. We waren allebei van mening dat degene die het beste in het team paste de functie moest krijgen. Ik werd aangenomen als Management Assistant bij Koraal en Carmen was net zo enthousiast als ik. Andersom zou dat natuurlijk niet anders zijn. Wij konden ons geluk niet op toen er onverwachts nog een functie binnen het team beschikbaar kwam! Carmen solliciteerde opnieuw en het ‘dreamteam’ was terug van weggeweest. Samen vormen wij met veel plezier het secretariaat binnen interne dienstverlening van Koraal. En daar zijn we trots op!”

“De teamspirit tussen ons is ‘geplant’ bij onze vorige werkgever en bloeit op bij Koraal.”
“De teamspirit tussen ons is ‘geplant’ bij onze vorige werkgever en bloeit op bij Koraal.” Lees meer

Carmen: ‘’Bij Koraal kregen we een warm welkom. Inmiddels zijn we al ruim 1 jaar in dienst als drijvende krachten achter de talloze zorgkrachten die Koraal rijk is. Wij beschouwen onszelf allebei ongeschikt als zorgkanjers, maar zijn blij dat wij indirect impact maken op de zorg en onze cliënten en leerlingen. Wij dragen eraan bij dat intern alles goed is geregeld en dat de mensen bij Koraal hun werk goed kunnen doen. Zo waarborgen ook wij de kwaliteit van de zorg die Koraal levert.”

Janine: “Bij Koraal behalen we successen samen. Iedereen is vriendelijk, toegankelijk en behulpzaam. Dat vormt de basis voor een fijne samenwerking. We weten wat we aan elkaar hebben en kennen elkaars talenten en valkuilen. Zo vullen we elkaar aan. Succes ervaar ik ook in de persoonlijke betrokkenheid tussen collega’s. We hebben oog voor elkaar en kijken verder dan alleen ons werk.” 

Carmen: “De meeste voldoening haal ik uit de samenwerking met mijn fijne collega’s en de betrokkenheid die getoond wordt vanuit het managementteam. Door de variatie in werkzaamheden blijf ik iedere dag weer leren. Zo ligt de focus van onze werkzaamheden voornamelijk op de ondersteuning van het managementteam, maar stellen wij ons ook graag beschikbaar voor hand- en spandiensten zoals het versieren van kantoor met Kerst. Of nemen wij met alle liefde de werkzaamheden van een zieke collega over om diegene even te ontlasten. Kortom, wij spelen met alle liefde voor vliegende keep wanneer dat nodig is.’’
 

Werken in een wereld vol mogelijkheden? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct! Bekijk onze vacatures