Skip to main content
Jolanda , Specialist Zorgadministratie, haalt kracht uit:

"Een prettige samenwerking op basis van gelijkwaardigheid en een drive om dingen te verbeteren"

Lees het verhaal van Jolanda

Ik zocht meer uitdaging in mijn oude functie bij de organisatie waar ik eerst werkzaam was en heb dit in mijn huidige functie bij Koraal gevonden.

Ik haal mijn kracht uit de uitdaging die de functie me biedt en het samen met collega’s verbeteren van de processen van onze werkzaamheden waardoor we hetgeen we doen naar een hoger plan tillen.

Zowel met collega’s op de afdeling als binnen de regio’s ervaar ik een prettige samenwerking op basis van gelijkwaardigheid en een drive om dingen te verbeteren, met uiteindelijk het doel “het beste voor onze cliënten”.
Een werkdag is voor mij succesvol op het moment dat ik op een fijne manier mijn werkzaamheden uit heb kunnen voeren en ik het gevoel heb alleen dan wel met collega’s weer wat moois neergezet te hebben.
 

"Een prettige samenwerking op basis van gelijkwaardigheid en een drive om dingen te verbeteren" Lees meer

Ik zou in de toekomst mijn huidige werkzaamheden willen combineren met een stuk coaching/ begeleiding collega’s binnen mijn afdeling en helpen met het uitzetten van nieuwe zaken. Daarnaast volg ik op dit moment een opleiding tot contactclown, na afronding van deze opleiding ga ik me verder oriënteren op welke wijze ik dit stuk vorm kan geven. 
Mijn leidinggevende staat open voor mijn ideeën, we kijken dan ook samen naar hoe ik mezelf op termijn kan ontwikkelen. 

Binnen Koraal ervaar ik een grote gelijkwaardigheid van alle collega’s en weinig hiërarchie. Dit komt helemaal overeen met hoe ik tegen samenwerken aankijk. Al het werk moet gedaan worden en al het werk is belangrijk, als een schakel niet functioneert breekt de ketting al snel. Natuurlijk verschillen de verantwoordelijkheden per functie maar dat maakt een medewerker niet belangrijker dan een ander. Dat ik deze gelijkwaardigheid ervaar is voor mij een van de belangrijke punten waarom ik bij Koraal op mijn plek zit. 
 

Werken in een wereld vol mogelijkheden? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct! Bekijk onze vacatures