Skip to main content
“De kinderen, hun ouders en de collega's waarmee ik dagelijks werk.”
Marieke, begeleider jeugdhulp, haalt kracht uit:

“De kinderen, hun ouders en de collega's waarmee ik dagelijks werk.”

Lees het verhaal van Marieke

“Het op weg helpen van leerlingen en ouders in de juiste richting geeft mij veel voldoening. Vooral wanneer ik zie dat mijn hulp hen echt op het juiste spoor heeft gezet, geeft mij dat een goed gevoel. Deze successen maken ook dat ik gemotiveerd blijf om iedere keer weer alles op alles te zetten om leerlingen en ouders te helpen, hoe moeilijk een situatie soms ook kan zijn.

Een werkdag is voor mij succesvol als we met het team samen komen aan het einde van de dag en gezamenlijk tot de conclusie komen dat we weer mooie stappen hebben gezet. Dat we dit met elkaar delen voordat we naar huis gaan, maakt dat we iedere dag (hoe hectisch ook) fijn kunnen afsluiten.”

“Het bieden van gespecialiseerde zorg op maat zijn we echt goed in.”
“Het bieden van gespecialiseerde zorg op maat zijn we echt goed in.” Lees meer

Specialisatie in de jeugdhulp

“We zijn voortdurend op zoek naar vernieuwing en verdieping om de ouders en het kind zo goed en fijn mogelijk te kunnen begeleiden bij de hulpvraag waarmee zij bij Koraal komen. Koraal is een organisatie die steeds meer gespecialiseerde werknemers in huis haalt. Hierdoor kunnen wij in de meest uiteenlopende zorgvragen voorzien. Het bieden van gespecialiseerde zorg op maat zijn we echt goed in. Uiteindelijk zou ik graag tot de gespecialiseerde werknemers willen behoren in de toekomst door het volgen van een opleiding. Ik heb er alle vertrouwen ik deze kans ook zal krijgen van Koraal!

 
Al zo'n tien jaar werk ik heel fijn en prettig met mijn collega's op het DVI (Dagcentrum Vroegtijdige Interventie). We hebben heel veel kennis in huis waardoor ik nog iedere dag leer en wat ons professioneel maakt. Onderdeel zijn van dit team is fijn. Ik haal niet alleen kracht uit mijn collega’s, maar ook uit de kinderen en hun ouders. Ik heb veel bijzondere herinneringen aan de cliëntjes die op het DVI opgenomen geweest zijn. Ieder kindje is uniek, speciaal en komt met zijn of haar verhaal bij ons.”

Werken in een wereld vol mogelijkheden? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct! Bekijk onze vacatures