Skip to main content
Nadia, medewerker frontoffice cliënt- en leerlingenadministratie, haalt kracht uit:

"Op tijd de juiste financiering rondkrijgen. Het geeft een kick als het gelukt is"

Lees het verhaal van Nadia

‘Het spreekt me aan dat Koraal een grote organisatie is die me veel uitdaging en mogelijkheden biedt. Ik ben nu ruim een jaar in dienst en heb het geluk gehad dat ik in een warm bad ben terechtgekomen. We kunnen het erg goed met elkaar vinden en weten van elkaar wat we aan elkaar hebben. We weten waar ieders kracht zit en maken daar dan ook gebruik van. Ik ben heel blij met mijn collega’s, die toch heel belangrijk zijn, want ze bepalen toch voor een groot gedeelte ook je werkplezier.

Mijn dag is goed wanneer ik lekker heb kunnen werken, mails heb kunnen afhandelen. Mensen heb kunnen helpen. Beschikkingen weer rond heb kunnen krijgen. En leuke gesprekken met mijn collega’s heb kunnen voeren.
 

"Op tijd de juiste financiering rondkrijgen. Het geeft een kick als het gelukt is" Lees meer

Er wordt naar mijn wensen en behoeften binnen Koraal door mijn leidinggevende zeker geluisterd en geprobeerd hiermee rekening te houden. Ik zou heel graag willen doorgroeien naar bijvoorbeeld een senior functie of iets dergelijks. 

Bij Koraal heb ik moeten wennen aan de omvang van de organisatie. We werken met veel verschillende collega’s en ieder heeft zijn eigen taak en verantwoordelijkheden. Deze omvang biedt me echter wel meer uitdaging en mogelijkheden. Ik werk in een redelijk klein team, waardoor je elkaar wel snel vindt en goed kunt samenwerken. 
 

Werken in een wereld vol mogelijkheden? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct! Bekijk onze vacatures