Skip to main content
“Cliënten die mij hebben geleerd dat je iedere dag weer moet genieten van het moment.”
Nanine, medewerker kwaliteit, beleid en projecten, haalt kracht uit:

“Cliënten die mij hebben geleerd dat je iedere dag weer moet genieten van het moment.”

Lees het verhaal van Nanine

‘Ik ben inmiddels 29 jaar verbonden aan Koraal. Koraal is voor mij altijd een werkgever geweest die kansen geboden heeft, met veel doorgroeimogelijkheden. Een organisatie die mij heeft laten zien dat ze wil gaan voor goede zorg voor cliënten en leerlingen en voor goed werk voor ons als medewerkers. Voor mij een stabiele werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Kortom een mooie organisatie waar ik iedere dag met veel plezier weer aan de slag ga.  

Ik ben werkzaam binnen Team Kwaliteit, Audit en Inspectie maar ook lid van het Klantteam in Noord- en Midden Limburg. Het klantteam is een samengesteld team uit allerlei disciplines die met elkaar samenwerken om de regio te ondersteunen, te adviseren. Waar ik binnen team KAI collega’s vind die net als ik kwaliteit en beleid als een uitdaging zien, waar we met elkaar de kwaliteit van zorg willen borgen, onze kennis en expertise willen delen met collegae binnen de organisatie, vind ik bij het klantteam een heel andere insteek. Collega’s die allemaal vanuit een andere expertise naar een onderwerp, probleem of uitdaging kijken. Beide vind ik heel tof. Team KAI draagt bij aan de verdere ontwikkeling van mijn vakgebied, het klantteam draagt bij aan het opzoeken van de scherpte met betrekking tot onderwerpen. Waar mijn collega’s van KAI mij verstevigen, dagen mijn collegae van het Klantteam mij uit. Voor mij een mooie combinatie. We houden elkaar scherp en versterken elkaar. 
 

“Cliënten die mij hebben geleerd dat je iedere dag weer moet genieten van het moment.”
“Cliënten die mij hebben geleerd dat je iedere dag weer moet genieten van het moment.” Lees meer

Ik heb jaren gewerkt met de doelgroep, als medewerker binnen de dagbesteding en als leidinggevende van diverse teams in de zorg. Op dit moment heb ik vanuit beleid en kwaliteit nog steeds contact met cliënten. Als ik terug kijk op al die jaren dan kan ik alleen maar zeggen dat cliënten mij mede gemaakt hebben tot de persoon die ik nu ben. Ze hebben ervoor gezorgd dat ik mezelf heb leren kennen, dat ik steeds ben blijven nadenken over hoe ik mijn werk kan doen, moet doen en wil doen. Ze hebben mij geleerd dat mijn waarden en normen niet de enige waarden en normen zijn, dat er meer in het leven zit en je iedere dag weer moet genieten van het moment. De kleine dingen blijven zien! Hoe mooi is dat. De mooiste leerschool die ik mij heb kunnen wensen en zoals gezegd die mij gemaakt heeft tot wie ik nu ben. Dat gun ik iedereen.’
 

Werken in een wereld vol mogelijkheden? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct! Bekijk onze vacatures