Skip to main content
“Op een indirecte manier bijdragen aan onderwijs en zorg wat heel bijzonder is.”
Rosalie, communicatieadviseur, haalt kracht uit:

“Op een indirecte manier bijdragen aan onderwijs en zorg wat heel bijzonder is.”

Lees het verhaal van Rosalie

De samenwerking met collega’s is heel fijn. Het leuke is ook dat ik met heel veel mensen contact heb. Ik ben onderdeel van het Koraal-brede communicatieteam, het regionale klantteam en daarnaast heb ik veel contact met collega’s van de ondersteunende dienstverlening. Al met al zijn dat behoorlijk wat mensen! Allemaal behulpzame, hard werkende collega’s.

Koraal denkt met je mee en je krijgt echt de kans om je te ontwikkelen. We krijgen ook een aantal trainingen aangeboden zoals de crisistraining met het regionale crisisteam en de mediatraining met het communicatieteam. We werken met een kwetsbare doelgroep en dan is het goed om wat bagage te hebben in geval van nood. Fijn dat hier binnen Koraal ook aandacht aan wordt besteed: mogelijkheden om te leren en verder te professionaliseren.
 

“Op een indirecte manier bijdragen aan onderwijs en zorg wat heel bijzonder is.”
“Op een indirecte manier bijdragen aan onderwijs en zorg wat heel bijzonder is.” Lees meer

Ik hou van de afwisseling in mijn werk en vind het fijn om te schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Van een afspraak op een locatie tot het uitwerken van een interview en van een overleg met collega’s tot het meewerken aan de organisatie van een event. Er komen veel verschillende projecten voorbij en dat maakt het leuk en uitdagend!

Werken in een wereld vol mogelijkheden? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct! Bekijk onze vacatures