Skip to main content
“Een bijdrage leveren aan het benutten van kansen die er zijn voor het onderwijs.”
Sam, Applicatiebeheerder onderwijs ICT, haalt kracht uit:

“Een bijdrage leveren aan het benutten van kansen die er zijn voor het onderwijs.”

Lees het verhaal van Sam

Het is vooral de unieke combinatie van eigenschappen die mij aantrekken in mijn functie: met mijn werkzaamheden zit ik op een soort “drielandenpunt” met onderwijs, communicatie en ICT. Er liggen nog ontzettend veel kansen voor het onderwijs en met deze baan kan ik daar mijn bescheiden bijdrage aan leveren.

De kracht zit vooral in mijn plaats binnen de processen. Als een soort schakel tussen de scholen en Koraal kan ik de belangen van beide kanten behartigen en daarmee alle processen verder verfijnen, en als we samen iets bereiken, dan doet me dat heel goed.

“Een bijdrage leveren aan het benutten van kansen die er zijn voor het onderwijs.”
“Een bijdrage leveren aan het benutten van kansen die er zijn voor het onderwijs.” Lees meer

Koraal is eigenlijk het eerste bedrijf waar ik heb gewerkt waar mijn afwezigheid gemist zou worden, en dat is best uniek. Het team is fijn en ondersteunt elkaar op de juiste momenten.

Mijn toekomstvisie voor mijn loopbaan is tweeledig. Enerzijds hoop ik natuurlijk op het verstevigen van het bestaande applicatiegebruik van de scholen, het verder ontsluiten van de mogelijkheden binnen de bestaande systemen. Het zou mij persoonlijk fantastisch lijken om daarnaast ook een stukje de toekomst in te kijken en op zoek te gaan naar ICT-middelen die de fantasie van leerlingen nóg meer prikkelt. Een stukje innovatie, als het ware.

Werken in een wereld vol mogelijkheden? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct! Bekijk onze vacatures