Skip to main content
“De betrokkenheid vanuit de school waarvoor ik werk.”
Shannon, docent gespecialiseerd onderwijs, haalt kracht uit:

“De betrokkenheid vanuit de school waarvoor ik werk.”

Lees het verhaal van Shannon

“Voor mij is de doelgroep echt een reden om bij Koraal te werken. De leerlingen zitten in een bijzondere en belangrijke leeftijdsfase en ik vind het een uitdaging om tijdens deze fase met praktijkonderwijs daar een steentje aan bij te kunnen dragen. Het mooiste is dat je een band met de leerlingen opbouwt en dat je waardering krijg voor je werk. Dat is onbetaalbaar! Als leerlingen met een glimlach naar huis gaan, kan mijn dag dan ook niet meer stuk.

Zo ontstond er laatst een grapje toen ik vertelde in de klas dat ik nog lang geen 30 wilde worden. Toen ik jarig was, hoorde ik door de microfoon van de school mijn leerlingen vertellen dat ik 30 was geworden. En dat terwijl ik 28 kaarsjes pas mocht uitblazen! Zij hadden dit zelf geregeld bij de schoolleider en ik kan daar alleen maar hard om lachen en het waarderen.”

“Er heerst een ontspannen sfeer en iedereen let op elkaars gemoedstoestand.”
“Er heerst een ontspannen sfeer en iedereen let op elkaars gemoedstoestand.” Lees meer

“Ik denk nog niet echt na over de doorgroeimogelijkheden bij Koraal. Op dit moment geniet ik namelijk nog elke dag van mijn baan als AVO docent en wil ik dit de komende tijd nog graag blijven doen op het Berkenhofcollege. Binnen mijn functie groei ik iedere dag. We hebben een schoolleider die zijn team aanmoedigt te ontwikkelen. Er is veel betrokkenheid vanuit de school waarvoor ik werk en er zijn directe en positieve lijntjes met de directie van het Berkenhofcollege. Dat is ontzettend fijn.

Omdat we werken met lokale teams, zorgt dat voor een hechte band met je collega’s waar je iedere dag mee samen werkt. Iedereen staat voor elkaar open en als er iets is, kun je bij alle collega’s op de school terecht. Er heerst een ontspannen sfeer en iedereen let op elkaars gemoedstoestand. Dat is één van de belangrijkste redenen voor mij om ergens te werken: fijne collega’s en een sterk, maar ook gezellig team.

Waar ik kracht uit haal in mijn werk bij Koraal? Het team en de mogelijkheden die ik heb als docent om mezelf te blijven ontwikkelen. De leerlingen en de collega's op mijn werkplek motiveren mij om iedere dag weer met plezier naar het werk te gaan!”

Werken in een wereld vol mogelijkheden? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct! Bekijk onze vacatures